joi, 16 februarie 2012

Vreau sa vina sfarsitul lumii :))

Din categoria "Doamne fulgera-i pe toti sa scapam de greutati" vin astazi cu ceva plin de... "greutate" :))
Va era dor de Nikita?  Stiu... nici mie :))
Sa recapitulam... tanti asta a devenit "celebra" dupa ce a inceput sa provoace scandaluri pe la televiziunii, ea fiind angajata in fond cu exact acest scop, adica de a zice si a face mizerii la tembelizor. "Demolata" public in nenumarate randuri de tabloidele din Romania, Nikita pe numele ei adevarat Mihaela Ispas a fost denuminta cel mai de pret fruct al "prostitutiei si balacarelii televizate". Dupa N si TZ scandaluri de toata jena aruncate prin presa noastra draga si nu numai, aparand si multe procese si plangeri penale in care a fost implicata diva cu chip de gibon, Mihaela se retrage fluierand spre Spania, loc care nu putea exista fara sclipirea ei. :)) (nu ma puteam abtine) acolo intalnind un tanar supranumit "Dani din Dorobanti" care dupa cum si porecla lui o zice, are o meserie la care va asteptati toti, e zidar in Spania :))... Draga de Mihaela nu putea trai fara iubirea lui Nea din Dorobanti si a ramas in Spania angajandu-se ca femeie de servici... pana aici a fost introducerea de aici incepe partea care ma deranjeaza... Bun Tanti N cu Nea D stau in Spania, au un copil impreuna (sa le traiasca) totul era bine si frumos aproape scapasem de ei in special de EA... pana cand, un celebru canal de televiziune la care nu se uita nimeni s-a gandit sa reactiveze Morsa... au adus-o intr-o emisiune au dus-o la spa si toate astea ca ea sa poata sa declare ca citez  "Mi-aş dori să îmi facă masaj Leo di Caprio sau Guardiola. Îmi plac foarte mult fotbaliştii. Masaj îmi face şi iubitul meu, dar şi eu îi fac lui. Nu m-am mai simţit de mult atât de bine. Dansez şi senzual pentru iubitul meu. Îmi place atunci când merg pe stradă la braţul prietenului meu şi alţi "ombre" se uită după mine şi fluieră după mine. Multă lumea mi-a spus că sunt frumoasă." 
Deci...
Dragilor... daca o asemenea "vedeta" dispare, in loc sa va bucurati si sa faceti chef, voi ce faceti? o aduceti inapoi... pai sunteti normali? Chiar ma puteati scuti si pe mine de niste neuroni astazi... eu inteleg ca nu se poate face rating fara mizerii dar nici chiar asta... bun acestea fiind spuse sa ne luam de "Pisi"
Mama draga, tu nu realizezi unele lucruri, nu cred ca Guardiola ar face masaj unei femei care iar inghitii copii daca sughite, si Leonardo di Caprio ar prefera sa o arda din vis in vis in vis in scaun cu rotile mai rau ca in Inception decat sa te vada, si pe strada nu fluiera nimeni dupa tine, fluiera eventual la ceilalti oameni sa se de-a din calea ta... sau daca striga "ombre" probabil sunt gay si striga dupa "Dani din Dorobanti Zidaru" nicidecum dupa tine...
In concluzie... stai unde ai stat in ultimul timp ca stai bine...

Te salutam de la distanta si speram sa nu mai vii
Semnat
Noi Romanii

miercuri, 15 februarie 2012

PabibaBuM

Din categoria "Media face vedete pe cine nu trebuie" venim cu o stire... nu stiu exact cum sa o numesc, dar hai sa ii zicem "Unii uita gradele" :))... Don'soara Bianca Dragusanu se i-a in gura cu doi dintre cei mai consacrati artisti ai zilelor noastre, Alexandru Arsinel si Stela Popescu... Acuma o sa pun povestea pe capitole sa intelegem exact ce s-a intamplat.

1. Don'soara ex Bianca lu' Bote actuala Bianca lu' Cristea a iesit pe primul loc in clasamentul celor mai populare vedete (clasament facut de cine stie cine, nu ne pasa)
2. Replica lui Mister Arsinel : "Dacă şcoala şi părinţii îşi fac bine datoria, modele în viaţă precum Bianca Drăguşanu nu vor mai exista!"  care este geniala si foarte adevarata
3. Lady Stela Popescu ii tine partea la Mister Arsinel ca intotdeauna si vine cu replica: "Pe ea n-aş jigni-o, e problema ei şi a celor ce o folosesc pentru rating. Aceste vedete moderne sunt exemple de frumuseţe sau de curaj de a se tuna pentru a se face şi mai frumoase" bam care e la fel de adevarata :))
4. Don'soara ex a lu unu si actuala lu altu, unu mai bogat ca fostul si fostul putin mai sarac decat Dinu Patriciu vine cu replica: "Probabil îi deranjează că nu mai sunt ei în topul celor mai populare vedete. Dar de ce spun asta? Pentru ca eu am ajuns la o formă fizică de invidiat? Pentru că citesc şi sunt capabilă să ţin o conversaţie despre absolut orice subiect? Pentru că mă descurc singură şi sunt independentă? Pentru că nu mă întreţine niciun bărbat?" bam

Deci... sinteza =))
Don'soara zice in cateva cuvinte ca nu e vina ei ca si-a facut tunning si arata bine... De acord aici e de vina Bote :)) Mai zice ca ea citeste si este capibila sa tina o conversatie pe orice subiect... hmmm, inca mai caut dovezi ca nu e asa :))) Daaaaaar.... cea mai tare replica din replica este...  Pentru că mă descurc singură şi sunt independentă? Pentru că nu mă întreţine niciun bărbat?" =)) bai ma lasi? Stiti vorba aia "mai taie din ele da-le dracu" =)) Daca Bote nu ii facea tunning inca arata ca un cimpoi cu strunga si par de cal :)) adica asa
Deznodamant: va las pe voi (fiti rai) :)))

Buna dragilor

Stiu ca nu am avut activitate de ceva vreme cu Cateaua Lesinata dar promit sa revin in forta. Azi ne delectam cu un videoclip care cica le-a apropiat pe deja renumitele fete de la Indiggo (Gabriela si Mihaela Modorcea) de premiul Grammy... nu stiu cum e posibil asa ceva... Mai jos avem un clip cu o melodie de-a lor, melodie care cica a aparut pe albumul lui Jay Z... acuma sunt doua variante, ori Jay Z s-a prostit la cap, ori Jay Z s-a prostit la cap, asta in cazul in care chiar aceasta melodie a aparut pe albumul lui, ceea ce este foarte putin probabil :))

Doamne apara si pazeste